Henkilöstölle

Henkilöstötyöryhmä valmistelee henkilöstöasioita, jotka koskevat noin 4000 työntekijää Kainuussa. Heidän työpaikkansa siirtyvät uuteen maakuntaan. Valmisteltaviin asioihin kuuluvat mm. liikkeenluovutuksen piiriin kuuluvan henkilöstön kartoittaminen, siirtosuunnitelmien ja -sopimusten valmistelu sekä monet henkilöstövoimavarojen johtamiseen liittyvät asiakokonaisuudet. Vaikka kaikilla henkilöstöjärjestöillä on edustaja työryhmässä, jokainen työntekijä voi kysyä mieltään askarruttavista asioista alla olevalla lomakkeella.

Kainuun maakunta- ja sote-uudistus järjestää henkilöstöinfon 11.9.2018 klo 13- 14.30. Voit lähettää lomakkeella kysymyksiä seuraavaan henkilöstöinfoon. Henkilöstöinfo pidetään skypessä ja maksimi osallistujamäärä on 250. Infon videotallenne julkaistaan myöhemmin.

Henkilöstöinfon 11.9.2018 esitysmateriaalit:

Luonnos konsernirakenteeksi 25.6.2018

Kainuun maakunta- ja sote-uudistuksen ohjausryhmä hyväksyi uuden maakunnan konsernirakenteen luonnoksen. Luonnos on pohjana syksyn koetalousarvion laadinnalle. Lue koko uutinen täältä.

Uuden maakunnan konsernirakenteen pohjaversiot 6.6.2018

Kainuun uuden maakunnan konsernirakennetta hahmottelee LGR Consulting Oy:n Jouko Luukkonen, joka on esitellyt vaihtoehtoisia rakennemalleja. Toisessa vaihtoehdossa liikelaitokseen sijoittuisi vain sote-tuotanto, joka pitää lain mukaan hoitaa liikelaitoksessa. Toisessa vaihtoehdossa liikelaitokseen sijoittuisivat myös ympäristöterveydenhuolto, pelastustoimi, lomitus ja kasvupalvelujen tuotanto. Ohjausryhmä linjasi 14.5.2018, että jatkovalmistelussa keskitytään yhden liikelaitoksen malliin.

Liitteenä olevat rakenne-ehdotukset ovat vasta alustavia.

Lähetä meille palautetta organisaatioluonnoksesta tai liikelaitosmallista, sana on vapaa!

Henkilöstöinfon 2.5.2018 esitysmateriaalit: