Henkilöstöinfot

Lataa juliste

Klikkaa kuvaa ja lataa henkilöstöinfon juliste ja tulosta se organisaatiosi ilmoitustaululle.

Henkilöstöinfo 26.2.2019

Kainuun maakunta- ja sote-uudistuksessa mukana olevalle henkilöstölle järjestään henkilöstöinfo 29.1.2019 klo 14:00 – 15:00. Tilaisuuden kesto on noin tunnin.

Tilaisuuteen on varattu aikaa myös henkilöstön kysymyksille, joita voi lähettää omalla nimellä tai anonyymisti kainuu2021.fi -sivuston lomakkeella.
Lisätietoa osoitteessa https://www.kainuu2021.fi/henkilostolle

Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiä myös chatin kautta.

Henklilöstöinfo 29.1.2019 esitysmateriaalit:

Henkilöstöinfossa puhui uusi valmistelujohtaja Tiina Veijola. Hän kertoiKainuun valmistelun tilanteesta sekä antaa katsauksen valtakunnalliseen tilanteeseen.

Henkilöstöinfo 20.12.2018 esitysmateriaalit:

Kainuun maakunta- ja sote-uudistuksen joulukuun henkilöstöinfossa valmistelujohtaja Jaana Korhonen ja soten uudistusjohtaja Maire Ahopelto kävivät läpi Kainuun maakunta- ja sote-uudistuksen tilannetta, tulevaisuuden näkymiä sekä vastasivat kysymyksiin.

Henkilöstöinfon 9.11.2018 esitysmateriaalit:

Kainuun maakunta- ja sote-uudistuksen marraskuun henkilöstöinfossa valmistelujohtaja Jaana Korhonen ja maakuntajohtaja Pentti Malinen esittivät tilannekatsauksen ja vastasivat kysymyksiin. Info oli seurattavissa suorana lähetyksenä Skype for Business -yhteydellä se ja on nyt tallenteena Kainuun soten YouTube-kanavalla. Voit lähettää seuraavaan, joulukuussa pidettävään infoon jo ennakkoon kysymyksiä.

Henkilöstöinfon 11.9.2018 esitysmateriaalit:

Henkilöstöinfon 2.5.2018 esitysmateriaalit: